Wellness massage

Er en fantastisk behandling, hvis du er stresset eller har brug for forkælelse!

Giv dig selv en dejlig gave, når selv forkælelse skal prioriteres eller give et gavekort til en du holder af.

Hvad er wellness massage


Her opnås en dyb og afslappende tilstand, hvor din krop og dit hoved får en pause fra hverdagens stress. Wellnessmassage er den mest blide form for massage. Denne massage vælges ofte af kunder, der ønsker en afslappende og afstressende oplevelse. Her arbejdes der mere i kroppens overflade med blide og lange strøg, og det føles meget behageligt og afslappende. Massagen har den fordel, at teknikken og berøringen virker meget afstressende på kroppen. Ligeledes er der den positive effekt af wellnessmassage, at den danner rammer for et nærmest meditativt rum, hvor sindet giver slip og stressende psykologiske belastninger fra hverdagen kommer på afstand. Derfor kan wellnessmassage også have en positiv effekt på psykologiske belastninger som f.eks. stress og angst.

De lange strøg øger kroppens blodcirkulation og blodgennemstrømning. Den øgede blodcirkulation fra wellnessmassagen forøger kroppens evne til at udskille affaldsstoffer, og dette får kroppen til efterfølgende at føles behageligt afslappet og frisk.

Wellnessmassages er godt mod stress og udløser lykkehormoner

Studier har vist, at blide former for massage er rigtig gode for at afstresse mennesker. Ved massage og berøring sænkes dit niveau af stresshormon, og du vil føle dig afslappet og tilpas. Wellnessmassage udløser hormoner som: Oxytocin, serotonin og dopamin. Disse hormoner får dig til at føle velvære og afslappethed. Oxytocin kaldes “kærlighedshormonet” og er et hormon, der f.eks. udløses, når en mor føder en baby, så hun kan skabe forbindelse til barnet. Dette hormon udløses særligt ved berøring, og det gør at man føler sig afslappet, glad og veltilpas. Studier viser, at disse hormoner øges med 28-31%, når man modtager massage. Så der er rigtig god grund til, at du føler dig afslappet og glad, når du har fået wellnessmassage.

Seroptin og dopamin kaldes også for “lykkehormoner”, og når de udløses, vil man føle sig glad og tilfreds. Studier viser, at disse hormoner øges med 28-31%, når man modtager massage. Så der er rigtig god grund til, at du føler dig afslappet og glad, når du har fået en times wellnessmassage.

Med wellness-massage kan du bl.a. opleve
  • Spændte og stive muskler løsnes og kroppen afstresses
  • Muskelspændinger forebygges hvorved bevægelighed i muskler, sener og led øges
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet
  • Produktionen af endorfiner øges (kroppens egen morfin)
  • Fornyet energi

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.