Sanzi Beauty Anti- Aging Skin Care Set i en flot gaveæske

1.010,00 kr.

Er du også vild med de lækre hudplejeprodukter fra Sanzi Beauty. Købe denne flotte gaveæske med 3 af de mest populære produkter og derved få dem til en super fin pris. Med disse 3 produkter får du hudplejeprodukter i bedste kvalitet, og din hud vil elske dig for det!

Kategori:

Sættet består af:

  • Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam 150 ml
  • Sanzi Beauty Anti-Aging Lifting Serum 30 ml
  • Sanzi Beauty Anti-Aging Face Cream 50 ml

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam: en lækker og mild renseskum, som dagligt fjerner fedt, snavs og andre urenheder fra hudens overflade. Den minimerer tilstoppede porer, hvilket resulterer i at huden har nemmere ved at absorbere andre hudplejeprodukter.

Sanzi Beauty Anti-Aging Lifting Serum: et yderst effektiv serum til dig, som ønsker at arbejde på hudens ældningstegn. Det har en udglattende og opstrammende effekt, og indholdet af vitamin C øger hudens spændstighed og glød. Serummet har en meget let konsistens, som gør, at produktet trænger dybt ned i huden, hvor det giver pleje og fugt.

Sanzi Beauty Anti-Aging Face Cream: en yderst effektiv creme, som arbejder målrettet på at forebygge hudens ældningstegn i at fremkomme. Med denne creme kan du holde huden spændstig og glat, samtidig med at du kan nyde den friske glød, som cremen giver.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sanzi Beauty Anti- Aging Skin Care Set i en flot gaveæske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din e-mail.

RELAX. ENJOY.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.