Oil-free Makeup Remover

130,00 kr.

Rigtig dejlig oliefri makeupfjerner, der går godt i spænd med vores vippe-og brynprodukter, da den er helt fri for olie.

 

Inklusive moms. Levering beregnes ved betaling.

 

Kategori:

Oil-Free Makeup Remover fra Sanzi Beauty går godt i spænd med vores vippe-og brynprodukter, da den er helt fri for olie. Mildt, men effektivt fjernes makeup, skidt og snavs, samtidig med at din hud plejes og beskyttes. Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, der både beriger din hud og samtidig virker beroligende på huden. Produktet er desuden fri for parfume og alkohol.

Øjenområdet kan let være en smule sartere end resten af ansigtet – og du har måske allerede oplevet, hvordan det også er et område, der kan være ekstra tørt eller irriteret. Derfor er det godt at bruge en nærende og god øjencreme, som både afhjælper velkendte problematikker som mørke rander og manglende fylde – men som samtidig også hjælper din hud på vej ved at holde sig gennemfugtet og smidig.

  • Minimere mørke rander
  • Give fylde og fugt
  • Passer til alle hudtyper
  • Fri for parfume og parabener
  • Vegansk certificeret

Nøgleingredienser: Panthenol, Vitamin C, Vitamin E, Hyaluronsyre, Gotu Kola, Prickly Pear, Aloe Vera, Indian Chrysanthemum.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oil-free Makeup Remover”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din e-mail.

RELAX. ENJOY.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.