Læbebalsam – Rose

51,00 kr.

Er du træt af tørre læber.

Prøv læbebalsam, som er fremstillet af rene enkle og naturlige ingredienser, som både giver fugt til læberne her og nu, men som også virker plejende og helende over længere tid.

Lidt duft må der dog godt være, og denne læbebalsam har en mildt blomsterende duft.

Kategori:

Læbebalsam med damascenerrose indeholder: Økologisk jomfruolivenolie, økologisk sheasmør, økologisk bivoks, sojaolie, jojobaolie og morgenfrueolie. For duft har vi tilsat olie af damascenerrose.

Ingredients: Olea europea fruit, butyrospermum parkii butter, cera alba, glycine soya oil, calendula officinalis flower oil, simmondsia seed oil, rosa damascena flower oil.

 

Mere om ingredienserne

 

Bivoks

Bivoksen absorbers ikke af huden men lægger sig som en beskyttende hinde, som huden kan ånde igennem. Det modvirker hudirritationer, binder fugten i huden og virker cellegendannende.

 

Sheasmør (som nogen kalder Shea Butter)

Sheasmør er et af naturens vidundere, som udretter mirakler for din hud. Virker helende og beskyttende. Der føres to forskellige slags rent sheasmør. Én som er uraffineret, taget lige op af gryden og uden at der er gjort noget som helst for at sløre den lidt specielle duft, som sheasmør har, og en som er raffineret, hvor duften er fjernet

Morgenfrueolie og Jojobaolie

Virker begge rensende

Indeholder 14 gram

Dåsens mål: Ø42 mm, højde 18 mm

Holdbarhed: 1½ – 2 år fra købsdato.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din e-mail.

RELAX. ENJOY.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.