Læbebalsam – Mynte

51,00 kr.

Har du tørre og sprukne læber, så skal du vælge denne læbebalsam den holder dine læber bløde og smidige. Hele dagen!!!

Er fremstillet af rene enkle og naturlige ingredienser, som både giver fugt til læberne her og nu, men som også virker plejende og helende over længere tid.

Lidt duft må der dog godt være, og denne læbebalsam har en frisk og kølende duft af mynte

Kategori:

Læbebalsam med Mynte indeholder: Økologisk jomfruolivenolie, økologisk sheasmør, økologisk bivoks, sojaolie, jojobaolie og morgenfrueolie. For duft har vi tilsat olie pebermynte og krusemynte.

Ingredients: Olea europea fruit, butyrospermum parkii butter, cera alba, glycine soya oil, calendula officinalis flower oil, simmondsia seed oil, mentha piperita oil, mentha viridis leaf leaf oil, Limonene.

Mere om ingredienserne
Bivoks

Bivoksen absorbers ikke af huden men lægger sig som en beskyttende hinde, som huden kan ånde igennem. Det modvirker hudirritationer, binder fugten i huden og virker celle gendannende.

Sheasmør (som nogen kalder Shea Butter)

Sheasmør er et af naturens vidundere, som udretter mirakler for din hud (ups, har du hørt den før? Virker helende og beskyttende. Sæbeværkstedet har valgt at føre to forskellige slags rent sheasmør. Én som er uraffineret, taget lige op af gryden, uden at der er gjort noget som helst for at sløre den lidt specielle duft, som sheasmør har og en som er raffineret, hvor duften er fjernet.

Morgenfrueolie 

Virker rensende

Indeholder 14 gram

Dåsens mål: Ø42 mm, højde 18 mm

Holdbarhed: 1½ – 2 år fra købsdato.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din e-mail.

RELAX. ENJOY.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.