Anti-Aging Lifting Serum

390,00 kr.

Serum er til dig, der ønsker en øjeblikkelig opstramning og udglattende effekt, samtidig med din hud får en dybdegående pleje.

Inklusive moms. Levering beregnes ved betaling.

Kategori:

Anti-Aging Lifting Serum fra Sanzi Beauty er til dig, der ønsker at give din hud en dybdegående pleje, hvor du samtidig får en øjeblikkelig opstramning og udglattende effekt. Serummen er udviklet til at trænge dybt ind i huden og give fugt og pleje, hvor bl.a. vitamin C øger hudens spændstighed og glød, samt kollagen der styrker hudens fasthed og tekstur, som er en essentiel del af at minimere aldringens tegn i huden.

Anti-Aging Lifting Serum har med dets tynde konsistens, nemt ved at trænge dybt ind i huden, og arbejde aktivt med, at styrke cellefornyelsen og tilføre den fugt. Fugten tilføres bl.a. i form af sodium hyaluronate, som giver huden et fugt boost, som modvirker dehydrering, og herved afhjælper slaphed og øger elasticiteten i huden. Yderligere er serummen tilsat en masse antioxidanter, herunder vitamin E og C, samt ekstrakt af græskarkerner. Disse har en beskyttende effekt mod frie radikaler, som bl.a. er dem vi kender fra luftforurening.

Ved at påføre antioxidanter på huden, danner du en beskyttende barriere, så cellerne i huden ikke nedbrydes.

Nøgleingredienser: Vitamin C, Vitamin E, Kollagen, Hyaluronsyre, Græskarkerne, Aloe Vera, Gotu Kola, Prickly Pear.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din e-mail.

RELAX. ENJOY.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.