Økolyst

ØkoLyst er historien om to barndomsvenner, der i 2017 ud fra vidt forskellig opvækst og ståsted havde en ting tilfælles – at gøre op med fødevarebranchens ugennemsigtighed og middelmådighed.

Interessen har drevet dem til at skabe produkter, der er i samspil med vores narturlige biologiske/kemiske processer og gør os i stand til at modstå verden med stigende krav og udfordringer. Vigtigst af alt; dette forsøg på at skabe noget unikt, må sætte det mindst mulige aftryk på vores jord og økosystem,–derfor er ØkoLyst mere end økolog.

Det er et projekt, drevet af en videnskabelig og minimalistisk tilgang til fødevareproduktion, og dette kommer til udtryk i en filosofi, hvor bæredygtige råvarer af højeste biodynamiske kvalitet og et minimum af råvareforarbejdning er i centrum. Dette sikrer et simpelt og gennemsigtigt produkt, der understøtter kroppens metaboliske processer og biologiske epigenetik.
Det støtter dit og dine nærmeste’s immunsystem og fordøjelse med vores potente og kraftfulde kosttilskud fra ingefær og gurkemeje.
Vi tror på, at hjemmelavet kvalitet er godt, – MEN sandheden er faktisk, at den almindelige forbruger ikke har adgang til biodynamiske råvarer og slet ikke overvejet, at benytte den patenterede juiceteknologi, som vi har. Derfor er vores Shots ikke kun sammenlignelig med hjemmelavet, det er både nemmere, billigere og indeholder flere aktive komponenter.

Med en solid kemisk og anatomisk baggrund som kandidat i lægemiddelvidenskab og næsten ti års erfaring indenfor både produktion og kvalitetssikring af lægemidler, har Thomas de rette forudsætninger for at skabe produkter, der udfordrer de nuværende fremstillingsmetoder og arbejdsgange inden for fødevarebranchen. I forbindelse med en radikal og succesfuld kostændring i forsøget på at eliminere Thomas’ leddegigtssmerter, opstod behovet for et kraftigt og sukkerfrit ingefær/gurkemeje shot.

Vi producerer lokalt på Sjælland det reneste og kraftigste Ingefærshot m. Gurkemeje ud fra friske, potente og biodynamiske råvarer.

Viser alle 5 resultater

 • Gavekort

  Gavekort

  Vurderet 0 ud af 5
  100,00 DKK2.000,00 DKK Vælg beløb
 • Tilbud!
  Økolyst

  Ingefærshot – Det Avancerede 500 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  85,00 DKK Tilføj til kurv
 • Tilbud!
  Økolyst

  Ingefærshot – Det Avancerede 60 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  25,50 DKK Tilføj til kurv
 • Tilbud!
  Økolyst

  Ingefærshot – Det Simple 500 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  85,00 DKK Tilføj til kurv
 • Tilbud!
  Økolyst

  Ingefærshot – Det Simple 60 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  25,50 DKK Tilføj til kurv

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din e-mail og få samtidig 20% på din først behandling i klinikken.
Gælder dog ikke allerede nedsatte ydelser.

RELAX. ENJOY.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.