Sugar ansigtsmassage

Sugar Massage er en opstrammende og regenererende sukkermassage til stimulering af bindevævet og dermed forbedre udskillelsen af affaldsstoffer. En naturlig og effektiv bindevævsmassage, hvor vi udnytter sukkerets klæbrighed til at danne vakuum og derved løfter vævet. På den måde får vi skabt et bedre flow og blodcirkulationen i bindevævet øges.

Når vi sætter gang i blodcirkulation, vil det også stimulere lymfecirkulationen, som opsamler det overskydende væske fra bindevævet og dermed mindsker hævelser. Samtidig har det en positiv effekt på inflammationer og derfor er massagen virkelig god til akne og ubalancer i huden, fordi ophobede affaldsstoffer udskilles.

Sugar Massage stimulerer hudens kollagen- og elastinproduktion og på den måde opnås en fornyet spændstighed i huden. Massageteknikken reducerer de fine linjer og rynker i huden, mens sukkeret er en fantastisk fugtgiver.

Opstrammende ansigtsmassage med Sugar stamp

Sugar Stamp er en teknik, der effektivt eksfolierer og dybderenser huden. Ved hjælp af en lille klump sukkervoks i en klud stampes huden, hvorved tilstopninger og urenheder fjernes og porerne minimeres. Sugar Stamp er en naturlig og skånsom metode til eksfoliering, hvor der udelukkende arbejdes i overhuden, således vi ikke skader hudens underliggende lag.

Sugar Stamp giver en fantastisk udstråling, hvor huden efterlades blød, dybderenset og mat med mindre synlige porer samt et mere ensartet udtryk med mindskede fine linjer og fornyet glød. Anbefales især til anti-age og akne behandlinger. Sugar Massage og stamp er både velegnet som enkeltbehandling, forløb og kombination til evt. ansigtszoneterapi eller japansk lifting. Ved problemhud anbefales forløb med 1-2 ugers mellemrum.

Sugar massage

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.