Lash Lift

Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som holder op til 6-8 uger.

Foretrækker du en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere, så er Lash Lift helt sikkert noget for dig. Lash Lift er en  semipermanent buk af dine egne vipper, hvilket vil sige, at øjenvipperne løftes og bukkes, så de på en naturlig måde kommer til at syne længere og se mere fyldige ud. Lash Lift er altså for dig, der ønsker at få 100% ud af dine egne vipper.

I bund og grund kan alle med øjenvipper få lavet et lash lift. Men i ganske få tilfælde vil hårstrukturen ikke tage imod produkterne (det sker dog yderst sjældent). Hvis du har meget korte vipper, vil jeg desuden anbefale først at bruge  vippeserum, fordi effekten kan være svær at se, hvis vipperne er ultrakorte.

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup. Da der bliver brugt permanent væske kan dette godt udtørre vipperne en smule, og derfor anbefaler vi altid at bruge et plejeprodukt til vipperne. 

Du skal være opmærksom på, at efterhånden som dine øjenvipper vokser, vil de bukkede vippehår blive skubbet ud naturligt. Hver enkelt øjenvippehår har sin egen vækstcyklus, og hårstrukturen kan også være forskellig, hvilket gør det svært at forudsige. Der kan derfor heller ikke gives garanti for, at alle vippehår får det samme buk. Det kan man desværre ikke forudse eller teste. Derfor kan beløbet ikke refunderes.

Jeg anbefaler at du bruger Condition efter dit Lash Lift, da denne plejende serum sørger for dine vipper ikke beskadiges af behandlingen og styrker dine vippehår. Jeg forhandler Sanzi Eyelash Conditioner som er en vippe og bryn pleje fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner. Desuden er produktet 100% vegansk. Denne Conditioner Serum er oplagt til dig, der har fået lavet et permanent vippebuk eller lash extensions, da den går ind og styrker dine vipper uden brug af olie. Jeg kan samtidig anbefale dig at bruge Sanzi Eyelash serum, og deres oliefri makeup fjerner, så dine vipper bliver styrket og plejet rigtig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.