Kropsterapeutisk Massage

Kropsterapeutisk Massage er psykisk og fysisk velvære

Berøringsmetoder og massage har været brugt i årtusinder. I dag ved vi, at berøring og afspænding har en stor betydning for vores psyke og fysiske velbefindende.


En kropsterapeutisk massage er en kropsbehandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket.


Massagen er derfor en oplagt metode mod eksempelvis uro, hold i nakken, ryg, lænd, spændinger i muskler, låste led, migræne, fordøjelsesproblemer, gigt, stress relaterede tilstande, angst, træthed eller andre former for ubalancer.


Kropsterapien er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform, hvor der blandt andet anvendes teknikker inden for fysiologisk massage, dybdegående og pulserende massage, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led. Derved afhjælpes spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene mm.


Behandlingen sætter gang i kredsløbet og aktiverer både lymfesystemet og blodgennemstrømning i kroppen, hvilket medvirker til en udrensende effekt.
Kropsterapien arbejder ud fra, årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.
Behandlingen er ikke kun til dig, der allerede oplever ubalancer eller på anden måde føler dig belastet – den er også til dig, der vil forebygge lidelser, vedligeholde en sund krop eller forbedre dine fysiske og mentale præstationer

Virkningen af massage:

  • Forbedrer din søvnkvalitet.
  • Angstdæmpende og beroligende.
  • Reducerer depressive tilstande.
  • Styrke kontakten til din krop.
  • Stimulerer blodcirkulationen og udrensningen af affaldsstoffer.
  • Massagen stimulerer produktionen af oxytocin, som er et anti-stress hormon.
  • Mindsker kropslige gener, fx. trætte og ømme muskler.
  • Hjælper nervesystemet med at få ro og hvile.

En individuel behandling:

Sammen finder vi ud af, hvad du har brug for. Min behandling starter på briksen, med lidt opvarmende, hvor du får mulighed for at fortælle det du finder relevant for mig at vide, og jeg får mulighed for at spørge ind til din tilstand og behov.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.