For alle behandlinger

Betaling

Jeg tager imod betaling via. MobilePay på 679630 eller Kontant.  Klippekort refunderes ikke

Vand

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter en behandling for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler. Drik min. 2 liter pr døgn.

Ro

Generelt er det god med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dit eget tempo – gå tidligt i seng.

Forskellige typer af kropsterapi

For kropsterapi

Reaktioner på behandlingen
Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner i tiden efter en behandling. De fysiske reaktioner består oftest af en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for – i mere eller mindre grad. De fortager sig oftest efter 2-3 dage, men kan, afhængigt af problemets omfang godt vare ved i længere tid.


Alle mennesker er forskellige og reagerer ligeledes forskelligt på kropslig behandling. Reaktioner så som smerter i led eller muskler skal ses som en udrensning af kroppen, hvor kroppen udskiller gamle affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer kan ligge i kroppen som små krystaller, som ved udskillelsen kan virke som små “glasskår”. Denne udrensning kan være meget smertefuld og kræver flere opfølgende behandlinger.


Psykiske reaktioner kan være følelser, der kommer “ud af det blå” eller kraftigere reaktioner end normalt. Forsøg så vidt muligt, at give dem lov til at fylde. Det er gamle udtrykte følelser, kroppen giver slip på.


Varighed/hyppighed af behandling
En behandling varer ca. 45 minutter inkl. indledende samtale og til at komme af og på briksen m.m Forløbet af behandlingen er meget individuelt afhængigt af den enkeltes behov, ønsker og reaktion på behandlingen. Man skal dog altid regne med 2 konsultationer inden for 2-3 uger, men ofte har kroppen behov for længere forløb.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.