Pris pr. behandling

 Cryo21 manuel fedtfrysning af kroppen 1500 kr. pr. behandling. 

Cryo21 manuel fedtfrysning af evt hage samt ansigtsbehandling 750 kr. pr. behandling.

Book en tid

Du kan booke tid hjemme i rolige omgivelser ved at anvende online booking her på min hjemmeside.
Book tid

Kontakt mig

Mit fokus er at hjælpe dig med at finde årsagen til smerten og ikke kun symptombehandle.
Kontakt mig

Fedtfrysning med Cryo21

Fedtfrysning af kroppen med Cryo21

Hvad er fedtfrysning

Kryoterapi er en ny og revolutionerende metode til fedtfjernelse, der giver umiddelbar og varig effekt.

Kryoterapi revolutionen er endelig kommet til Danmark. Karolinska Institutet i Stockholm har undersøgt kold behandling (Kryoterapi) af fedtceller. Deres undersøgelser viser, at når du tilføjer “hvidt fedt” koldt, vil dette fremme væksten af blodkar, der omdanner det hvide fedt til det brune fedt, hvilket er meget lettere for kroppen at forbrænde. Brunt fedt ses mere som muskler end hvidt fedt. Når det brune fedt er aktiveret, vil det forbrænde hvidt fedt. Brune fedtceller forbrænder energi og holder kropstemperaturen reguleret.

Den kolde behandling (Kryoterapi) er godkendt af FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery. Behandlingen er helt sikker og harmløs uden nogen form for bivirkninger.

Vores metode er helt forskellig fra andre kryo-metoder, da vores kolde sonde flyttes manuelt på steder, hvor du vil fjerne fedt.

Fedtfrysning med Cryo21 er ikke kun fedtfrysning som reducerer stædige fedtdepoter, men også en behandling til opstramning af slap og løs hud, lymfe-drænage og cellulite behandling, selv ar og strækmærker mindskes. Behandlingen er 100% sikker og kroppen udskiller helt naturligt fedtet. Cryo21 er fremtidens fedtfrysning hvor vi i stedet for de traditionelle påsætninger arbejder med en sonde og derfor kan vi skræddersy behandlingen til dig og dine behov. 

Er det maven som skal behandles får vi med Cryo21 behandlet hele området og ikke som med påsætninger, hvor der vil være mellemrum mellem dem. Ingen blå mærker, ingen ømhed og ingen forfrysninger. 

Hvor mange behandlinger skal jeg have

Der er resultat at se lige efter behandling og det endelige resultat allerede efter 15-20 dage. Slut med at vente 90 dage på resultat.

Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal til, og resultatet varierer fra person til person, men som udgangspunkt anbefales der 4- 6 behandlinger for det ønskede resultat.

 

Hvornår må jeg behandles igen
Der skal minimum gå 14 dage imellem hver fedtfrysnings behandling og der kan kun behandles et område ad gangen, da kroppen skal kunne følge med i forhold til udskillelsen af affaldsstofferne. 
 
Det betyder derfor også at det er vigtigt at du efter behandlingen drikker rigeligt med vand. For mere effektivt resultat kan du med fordel dyrke lidt motion eller gå dig en rask tur samme dag.

Ved opstramning af huden anbefales der, at der går ca. en uge imellem hver behandling.
 
Effektiv fedtfrysning

Fedtfrysning med Cryo21 kan benyttes på hele kroppen og man er ikke begrænset af håndtag som ved traditionel fedtfrysning, så med Cryo21 er man sikker på at få behandlet hele det ønskede område og der kommer ingen buler eller mangel på fjernelse af fedt, ligesom huden strammes op.

Er det fedtet på maven vi skal arbejde med, vil man med traditionel fedtfrysning være begrænset af håndtag/påsætninger, hvilket vil gøre at der på nogen vil være områder der ikke bliver behandlet.

Med Cryo21 arbejder vi manuelt med en sonde og får derfor behandlet hele maven.

 

Ansigtsbehandling med Cryo21

Hvad kan en fedtfrysning gøre i ansigtet

En ansigtsbehandling med cryo21 er en skøn luksus ansigtsbehandling, som giver virkelig flotte resultater. Der kan behandles både på hals og i ansigtet. Rynker, fine linjer, pigmentpletter, ar mv reduceres kraftigt og ansigtet og kæbelinjen får et løft. Behandlingen føles som en kølig massage og muskelspændingerne i ansigtet reduceres. Behandlingen er effektiv og uden nåle. Der er ingen risko ved behandlingen. Reducering af rynker og fine linjer. 

Denne behandling kan med fordel kombineres med Ansigtszoneterapi eller japansk lifting.

Toning af muskler og væv

Ansigtsløft

Poser og skygger under øjnene mindskes

Lymfedrænage

Pigmentpletter reduceres

Reducering af dobbelthage

Kæbelinjer strammes op

Tunge øjnelåg

Kalkunhud reduceres

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.