Nyhed

 

EMBODYSculpt også kaldet EMSculpting

Book en tid

Du kan booke tid hjemme i rolige omgivelser ved at anvende online booking her på min hjemmeside.

Muskelopbyggende og fedtforbrændende behandling

BODYSculpt også kaldet EMSculpting – ElektroMagnetisk muskelStimulation er en populær teknologisk behandling. Behandlingen som er godkendt af FDA og klinisk dokumenteret, forbrænder fedt og opbygger muskler, og det er helt uden brug af kirurgi.

BodySculpt maskinen skaber et stærkt magnetfelt, som får dine muskler til at arbejde på overtid og aktiverer dermed mange flere muskelfibre, end det er muligt ved normal træning. Foruden at få en mere tonet og stærkere krop taber man sig også ved behandlingen, da aktiviteten i muskelfibrene øger forbrændingen af fedt omkring de behandlede områder. F.eks. vil en 30 minutters behandling af mavemuskulaturen være svarende til 20.000 mavebøjninger eller af ballerne til 20.000 squats.

Det kan ikke undgås at give effekt og det er vel at mærke uden smerter. Kombinationen af muskelvækst og reduktion af fedt bevirker, at kroppen bliver mere tonet og musklerne i de behandlede områder større og stærkere. Det er bevist, at der er langt flere muskelfibre der aktiveres end ved en normal muskeltræning, og derudover opnår du en reduktion i fedtmassen i det omkringliggende fedtvæv, da forbrændingen forøges. BODYSculpt hjælper altså med at opbygge muskler, forme kroppen, stramme op og forbrænde fedt.

Bivirkninger ved Body- EMSculpthing: Der er ingen beviste bivirkninger ved BODY-EMSculpting ud over ømhed i musklerne.

Hvem kan få glæde af BODYSculpt

BODYSculpt er både til den normalvægtige og den trænede som ønsker sixpack, men kan også benyttes af overvægtige. Vi har alle gavn af den forøgede muskelmasse og fedtreduktion, og er du overvægtig, vil du stadig få gavn af behandlingen, dog vil muskelfremtoningen ikke fremstå så tydeligt, som ved slanke personer.

Du kan eventuelt kombinere med fedtfrysning, der vil reducere fedtet i det området vi behandler, og efterfølgende kan du benytte BODYSculpting Pro for at optimere resultatet i en og samme behandling.

https://roedovrekropogsind.dk/fedtfrysning-manuelt/

 

Virker BODYSculpting og hvilken resultater kan jeg forvente

BodySculpting bruges til muskelopbygning og toning af kroppen. Det er videnskabeligt bevist at det med BodySculpting er muligt at øge muskelmassen samt reducere fedtet på området man behandler på én og samme tid.

Amerikansk undersøgelse har vist, at der i gennemsnit kommer en muskelmasse forøgelse på 16%, en reducering af fedtet på 19%, et tab på 4 cm i taljen, samt de personer der har splittet mavemuskler oplevede 11% mindre mellemrum i mellem mavemusklerne, og 80% af klienterne havde et synligt løft af ballerne på bare 4 behandlinger over 2 uger.

Behandlingen virker lige godt på mænd som kvinder, men da vi alle sammen er forskellige, vil BODYSculpting Pro virke forskelligt. Du kan derfor ikke forvente en garanti for at behandlingen virker nøjagtigt ens for alle.

Behandlingen har en klient tilfredshed på 96%

Magasinet Health og allure har begge bragt disse 2 artikeler om EMSculpting:

https://www.health.com/weight-loss/emsculpt

https://www.allure.com/story/what-is-emsculpt-body-contouring-treatment

Ønsker du at læse endnu mere omkring dette, så læs denne artikel også:

https://journals.lww.com/dermatologicsurgery/fulltext/2020/10001/feasibility_study_of_electromagnetic_muscle.4.aspx

Hvordan foregår behandlingen og hvor mange skal man have

Du vil få sat 1 eller 2 pads (håndtag) på, afhængigt af området der skal behandles.

Langsomt øger vi energien og muskelsammentrækningerne i området, så vi opnår den højeste energi din krop kan tåle. For nogen er det 25% energi, for andre er det 100%. De fleste oplever, at vi kan øge energiniveauet i løbet af de 4 – 6 behandlinger. 

Vi anbefaler at starte med et behandlingsforløb på 4 -6 behandlinger med 2 behandlinger om ugen på samme område. Nogen skal have 2 behandlingsforløb ialt 8 behandlinger og hvis du ikke er i form eller har forøget fedtprocent skal du regne med 16 behandlinger. Behandlingerne skal altid tages 2 til 3 gange om ugen. Efter 14 dages pause, vil behandlingen kunne gentages. Herefter anbefaler vi, at du vedligeholder med en behandlingsforløb 1 til 2 gang om året.

Selve behandlingen gør ikke ondt, men kan i starten føles lidt ubehagelig. Efter behandlingen kan du have ømme muskler, men ikke som du ville have haft, hvis du skulle lave 20.000 mavebøjninger, da maskinen sørger for at frigive syren i musklerne under behandlingen.

Endelig resultat ses 4-12 uger efter behandlingen, da musklerne vil vokse over tid og fedtreduceringen sker over en længere tidsperiode.

Det er vigtigt at understrege, at denne behandling ikke erstatter korrekt kost og fysisk træning, men det er et godt supplement hertil.

Hvilken områder kan behandles

Mave: Ønsker du sixpack eller blot en fastere og strammere mave behandler vi med 1 til 2 håndtag på maven. Da maven består af større fedtdepoter og muskler opnåes der flotte resultater på maven. Er rigtig effektivt til delte mavemuskler.

Brystmusklerne: Det Amerikanske FDA har ikke endeligt godkendt EMSculpting af brystmusklerne og derfor tilbyder vi ikke det på nuværende tidspunkt.

Arme: Vi kan behandle både triceps og biceps. Træt af mormor arme og ønsker du fastere, strammere og mere tonede arme behandler vi med et håndtag på hver triceps. ønsker du stærkere og mere muskel fyldte arme behandler vi med et håndtag på hver biceps.

Lår / Lægge: Vi kan behandle både for- og baglår samt lægge, ved at lægge et håndtag på hvert lår enten foran eller bagpå.

Balleløft /Butt lift: Savner du rundere og mere fyldige baller? Med alderen begynder ballerne at hænge og mange mister også fylde i bagdelen. BODYSculpt kan give ballerne et rundere, fyldigere og strammere look.

Mavemuskler og delte mavemuskler

Delte Mavemuskler efter graviditet

Mange kvinder oplever i forbindelse med deres graviditet at ende op med delte mavemuskler (Rectus Diastase), som kan være svære at få bugt med uden en operation. 

BODYSculpting Pro kan reducere delte mavemuskler med helt op til 11% på 4-6 behandlinger og er den eneste non-kirurgiske behandling der effektivt behandler adskilte mavemuskler. 

Arme

Behandling af triceps

Hængende fedtposer under armene er et velkendt problem for mange. Behandling på dette område er både med til at forøge muskelmassen og reducere fedtdepoter, som derved strammer hele området op og giver dig fastere og stærkere arme.

Vi anbringer 1 applikator på hver triceps. Vi arbejder således med 2 applikatorer på samme tid. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt, men ikke føler smerte.

Behandling af biceps

Mange ønsker sig stærkere og muskeltonet arme. Stærke arme udviser styrke og sundhed, men træning alene toner ikke altid armene men gør dem kun større. Med en behandling der både forstørre musklerne og reducere fedtet omkring musklen, er chancen for en stærk muskeltonet arm bedre. Vi anbringer 1 applikator på hver triceps.

Lår/Lægge

Vi anbringer 1 applikator på hver af dine lårmuskler foran eller bagved eller på læggene. Vi arbejder således med 2 applikatorer på samme tid. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt, men ikke føler smerte.

Balleløft / Butt lift

BodySculpt PRO kan også behandle baller og hofter. BodySculpt kan bidrage til den form og det løft du tilstræber og fremmer en mere defineret kropsform uden kirurgisk indgreb.

Som et led i den naturlige aldring begynder bagdelen at hænge og miste muskelvolumen. Med BodySculpt kan både fedtmængden reduceres og muskulaturen øges og derved give en rundere form og et løft af bagdelen. Musklerne bliver større og presser på fedtet og strammer huden ud, derfor giver Bodysculpt faktisk også en pænere hud.

Vi anbringer 1 applikator på hver balle. Vi arbejder således med 2 applikatorer på samme tid. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt, men ikke føler smerte. For nogle er det 25 % og for andre sågar 100 %, jo slankere du er, jo lavere energi skal der typisk bruges. De fleste oplever, at de tåler højere og højere energiniveau i løbet af de 4-6 behandlinger, der udgør en behandlingsserie, dette er et udtryk for at musklerne bliver stærkere.

Mavemusklerne er med til at give en flot kropsholdning

 

Det er ingen hemmelighed, at din holdning afslører, hvor trænet du er.

Få styrket dit korpus via stærke mavemuskler og baller. Det forbedrer din holdning, giver din ryg styrke, kan lindre dine lændesmerter og du vil føle dig meget mere i selvkontrol – uanset alder. 

Intensiv behandling med Bodysculpting er yderst effektivt og uden sved. Muskler dannes hurtigt, og du kan med stor succes kombinere med fedtfrysningsbehandlingen, hvis du har et depot af fedt på maven. 

Kontraindikationer

For at kunne benytte dig af denne behandling skal du kunne skrive under på følgende

At du ikke:

  • Er gravid
  • Har hjerteproblemer
  • Har epilepsi
  • Har pacemaker
  • Anvender spiral med kobber
  • Ved tidl. maveoperationer som har net eller dannet arvæv omkring navle og ved dybeliggende indgreb skal du have en lægeerklæring at det ikke skader ved Elektronisk Magnetisk Behandling.
  • Har indopereret metalgenstande i kroppen – uanset hvor og størrelse
  • Er under 18 år
  • Har en BMI over 30 eller under 19,5

BMI udregnes således:

Hvis du er 1.68 høj og vejer 58 kg ser regnestykket således ud:
Højde x højde: 1,68 X 1,68 = 2,8224
58 ÷ 2,8224 = 20,54 Body index

Under 19,5 Undervægt
20-24,9 Normal vægt
25-29,9 Moderat overvægt 
30-39,9 Fedme  
Over 40 Svær fedme

Der er dog store forskelle på, hvad kroppen består af, og er man meget veltrænet og muskuløs, kan man godt komme op på et BMI på over 30 uden at have mange gram fedt på kroppen.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.