Individuel online sessions

Har du brug for hjælp til helbredsproblemer – det kan være fysiske eller psykiske problemer her under corona restriktioner, så er jeg klar med en selvhjælpsplan som kan lindre og skabe balance i din krop.

Har du mod på at gå i gang med selvbehandling derhjemme, guidet af mig, så er E-terapi er et tilbud, til de af jer, som af forskellige årsager har brug for behandlinger her i corona tiden eller blot foretrækker at være hjemme og behandle jer selv i en periode.

Et onlineforløb forgår således

  • Du sender mig en mail Rikke@roedovrekropogsind.dk hvor du fortæller, at du gerne vil modtage et onlineforløb og instruktion i ansigtszone/refleksterapi.
  • Jeg sender dig en mail med et spørgeskema med spørgsmål til dine symptomer, helbredstilstand, medicin mv., som du udfylder hjemme hos dig selv og efterfølgende sender du spørgeskemaet udfyldt tilbage til mig.
  • Jeg kontakter dig telefonisk for at aftale en tid til 1. onlinemøde. Vi aftaler hvordan vi mødes online, fx via Skype, FaceTime.
  • På vores onlinemøde gennemgår vi spørgeskemaet, og jeg noterer dine symptomer, helbredsoplysninger, medicin mv. ned, og vi får indkredset de symptomer og udfordringer du har brug for at få behandlet.
  • På baggrund af dine oplysninger i skemaet og vores 1. onlinemøde udarbejder jeg en behandlingsplan for dig, som bl.a. består af plan for stimulering af specifikke nervepunkter i ansigtet, faste stryg samt håndstimulering.
  • På 2. onlinemøde viser jeg dig, behandlingsplanen, og du udfører den med min vejledning. Vi aftaler behandlingsfrekvens for din hjemmebehandling, og taler om forhold du med fordel kan være opmærksom på, fx kost, motion, søvn mv, som kan understøtte din behandling. Det tager typisk 20-30 min. at udføre den behandlingsplan, som jeg har lavet til dig, og jeg sender den til dig, så du har den at støtte dig til under hjemmebehandlingerne.
  • 3. onlinemøde er en uge efter, hvor vi laver behandlingen sammen på skærmen, måske korrigerer jeg dig lidt, eller vi tilføjer nogle ekstra punkter, stryg mm, alt efter, hvad du kan overkomme i din hverdag. Hvis der kommer for mange trin på, har man det med at droppe det helt. Så vi sørger hele tiden for at planen passer til dig og det du kan overkomme. Det samme sker på 4. og 5. onlinemøde.
  • 5. onlinemøde evaluerer vi på behandlingen, og vi aftaler hvornår der er muligt. taler om hvordan du bedst fortsætter behandlingen derhjemme, evt. med supplerende tiltag.
  • 6 behandling forgår i klinikken, når vi må åbne igen, hvor du vil få en hele ansigtszone/refleksterapi.

Et onlineforløb i på i alt 6 gange af ca. 1 time i koster 1.800 kr. inkl. udarbejdelse af individuel behandlingsplan. Har du brug for flere online sessioner aftaler vi dette.

Ønsker du ikke et forløb, men kun 1 enkelt session, er dette også en mulighed og koster 400 kr.

Ansigtsrefleksterapi er en metode, som er baseret på Lone Sørensens originale og anerkendte teknikker, og er en moderne, manuel behandlingsform, som gør det muligt via ansigtets reflekszoner, nervepunkter, meridianbaner mv. at lede nerveimpulser rundt i kroppen med stor præcision via biofeedback gennem hjernen og centralnervesystemet. Behandlingen bidrager til afbalancering af muskelsmerter- og spændinger, hormonelle ubalancer, organrelaterede, neurologiske- og stressrelaterede symptomer. Metoden er udviklet på baggrund af videnskabelige undersøgelser af Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Catillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina, Dr. Bossy, Frankrig. m.fl.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.