Ansigtszoneterapi og refleksterapi

Book en tid

Du kan booke tid hjemme i rolige omgivelser ved at anvende online booking her på min hjemmeside.
Book tid

Kontakt mig

Mit fokus er at hjælpe dig med at finde årsagen til smerten og ikke kun symptombehandle.
Kontakt mig
 Hvad er Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en metode, der hovedsageligt tager udgangspunkt i et neurologisk koncept, baseret på punkter fra den klassiske akupunktur og neurologiske punkter og zoner i ansigtet, relateret til centralnervesystemet og den orientalske medicin.

Ved stimulering af punkter og zoner er det muligt at påvirke centralnervesystemet og meridianbaner. Herved opnås ændringer i hormonsystemet, lymfekredsløbet, kroppens elektriske system og blodkredsløb.

Hvordan foregår en behandling

En behandling begynder med en grundlæggende manuel undersøgelsesfase. Der åbnes for muligheden for nøjagtig analyse af eventuelle fejlfunktioner og ubalancer i kroppen. Samtidig er denne fase et vigtigt led i stimulering af meridiankredsløbet, centralnervesystemet, samt blodkredsløb og har til formål at åbne systemet for efterfølgende specifik og individuel stimulering.

Ansigts Refleksterapikonceptet er udviklet ud fra forskellige indfaldsvinkler, bl.a embryologisk og neurobiologisk forskning, elementer fra forskellige kulturers zoneterapeutiske metoder samt den klassiske og moderne akupunkturs principper. Da man med denne metode kan påvirke nervesystemet direkte, er det muligt at opnå målrettet samt præcise og hurtigtvirkende resultater.

Der findes i dag nye scanningsteknikker, der klarlægger hjernecentres aktivitet så præcist, at det er muligt at observere forskellige stimuli og dermed lokalisere effekten af påvirkninger ved tryk-, elektro-, laser-, varme-, kulde-, nålestimulering mm. Det er også muligt at følge den kemiske og organiske påvirkning og de elektriske svingninger ved hjælp af ny teknologi. Det er ligeledes muligt at undersøge ændringer af hormonkirtlernes funktion og produktion af hormonelle substanser, som er med til at styre vigtige legemlige processer.

Hypothalamus, som en af systemets mindste kirtler, spiller f.eks en uhyre vigtig rolle, og selv mindre funktionssvigt kan skabe alvorlige fysiske, organiske og mentale problemer. Via et komplet samspil mellem kroppens øvrige hormonproducerende kirtler modtager hypothalamus konstant information om kroppens tilstand. Disse informationer formidler hypothalamus videre til hjernebarken. Ansigts Refleksterapi har en regulerende effekt på hele hormonfunktionen.

Hvad er Refleksterapi og hvordan virker det

Forklaringen på Ansigts Refleksterapiens virkning, er baseret i den , der fremkaldes ved påvirkning og stimulering af reflekszoner og punkter placeret på forskellige områder i ansigt, øre og næse. Stimulering af punkter og reflekszoner udløser en reaktion direkte eller indirekte til helt præcise områder i kroppen: Organer, muskler og kemiske funktioner i legemet.

Denne aktion aktiverer forskellige strukturer:

Det sensitive nervesystem,

Spinalvæsken,

Celledannelsen i hypothalamus Hjernebarken.

Det vegetative nervesystem

Der kan forekomme en eller flere af følgende reaktioner ovenpå behandlingen: mere energi, træthed, øget vandladning – grumset urin pga. udrensning af affaldsstoffer – øget tarmfunktion eller kortvarig opblussen af tidligere ubehandlede ubalancer.

-Tekst af Lone Sørensen, udvikler af Ansigts Refleksterapimetoden

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.